Merleka blogi

Monday, April 23, 2007


Kursused

Olen rahutu tüüp.
Aasta-poolteist tagasi käisin massaažikursustel (ka hirmsast tsellust võib minu abiga lahti saada!) . Kurb on aga tõsiasi, et isegi oma kõrvaltoas resideeruva tütrega oleme ühist vaba aega tema mudimiseks leidnud vist vaid kahel korral! Tunnistused vedelevad kasutult kuskil riiulil ja ootavad lisa, sest põnevaid massaaže on oi kui palju! Mitmed sõbrad-tuttavad kaebavad ihuhädade üle, mida suhteliselt lihtsate, aga järjekindlate võtetega leevendada annaks. Seega, keegi võiks mind veidi tagant susida, et õpitud oskustest veidi mõlemale kasu oleks.

Hiljuti läbisin täiskasvanute ujumiskursused algajaile. Iga vetteminek tundus esimene kord olevat! Hirm on siiani ja tundmatus kohas veaksid närvid mind kindlasti alt. Ujumismütsi pähepanek pole veel päris käpas ja vabastiili näen hirmuunenägudes. Seevastu rinnuli ja selili tunnen end juba enamvähem mõnusalt. Fotosid õnneks-kahjuks sellest protsessist pole, sest kes tahaks mind näha trikoos ja kollases tibumütsis?

Praegu on käsil Photoshopi kursused, mille esimese kodutööga äsja maha sain. Kui esimesele kokkusaamisele tormasin, olin jahmunud ja šokis. Paarkümmend inimest oli "kokku aetud" mingisse vanasse tehasehoones asuvasse jubedasse ruumi. Kahetunnise esmatutvustuse võttis kokku üks kursusekaaslane: Nii palju on segast, et ei oskagi midagi küsida. Kui ma poleks varem Photoshop`i näppinud, poleks ma midagi aru saanud. Ise proovides, eksides ja parandades sai aga teoreetilise osa kodus üle vaadata ja pilt on hoopis selgem. Esimeses proovitöös pidin kokku panema kaks või kolm erinevat kihti, st fotot, ja võimalikult ilusasti. Alustasin Monakesest, kelle selga upitasin Marikese. Tegelikult nad muidugi omavahel läbi ei saa! Üks ja ainuke proovikatse oleks koerale välise sekkumiseta fataalselt lõppenud, nina oli tal ikka korralikult verine. Fotol on nad sõbralikult maandunud päikeselisse Kreekasse. Kindlasti teavitan edasistest kodutöödest, sest need tõotavad tulla sama intrigeerivad.

Samas ootan põnevusega, mis mind järgmisena niivõrd köidab, et tahan selle nimel nädalate viisi vaeva näha!



0 Comments:

Post a Comment

<< Home